ILUNA a Ordesa.




















Ja feia temps que no feiem visita a Ordesa. Bé, com a mínim jo, i ja tenia ganes de notar el buit sota les cames com es nota aquí, on un V ja et far tirar el cos enrrera per veure on has d'anar. Hem anat a mitjans de setembre i la temperatura ha sigut ideal. Objectiu: Iluna. Una línia ben visible desde el parking..que només veure-la venent ganes d'escalar-la, però que segueix la línia d'una cascada que sempre que he volgut escalar-la estava massa humida.
Aquest cop es veia molt seca i, en Jose i jo, no hem dubtat a aprofitar-ho. Ens hem trobat una mica mollats el final de llarg 4, part del llarg 5 ( hem hagut de fer la variant de topo d'en A.salvadó), i part del 6c de R7.

Via bastant desequipada on sovinteja llargs nets i reunions que és bó reforçar-les. Però en general es protegeix bastant bé. Varem anar amb la ressenya d'en A. Salvadó i realment és una delícia. Molt bona. L'únic una mica perdedor és el final del segon llarg; un friend abandonat a esquerres ens indica el camí!!! Pel que fa al material, mirant l'indicat a la ressenya, sembla exagerat. Però un cop ficats s'agraeix. Es pot protegir força i així no fa falta escatimar en seguretat. Els tascons repetits... repeteix només els tres més petits...per la variant del llarg 5.

El sostre és espectacular..pati, pati i pati!!! Si el 6c anterior ja és superdesplomat.... l'A2 el doble. L'A2 està força equipat, però no deixa d'haver-hi passoa a equipar. Generalment friends força bons. Els pitons del sostre es veuen força bé....però penjat com un fuet sobre un pito 100% invertit no deixa de tenir el seu rotllo. IMPORTANT!!!! Conservar aliens petits (nergre o blau i verd) per a la sortida del sostre. Sinó, la cosa es posa curiosa que diguem!!!

P.D: Busos desde Torla fins principis d'octubre. Setembre de 06.00h a 21.00h i octubre fins les 20.30h.

3 comentaris:

Celimar ha dit...

Felicitats pel "viote"!!!!

albertganxets ha dit...

iep company
l'accès a ordesa es fa en cotxe des del 15 de setembre, tret del pont del pilar en que tornen a posar bus momentàniament.
Aquest finde hi vam estar en vehicle propi

vagi bé

Albert ha dit...

AHHH OK!!! bé, doncs la noia de la guixeta no m'ho va explicar bé o jo ho vaig entendre malament.
Per cert, molt bé la ressenya!!