Directa Sagitario a Plecs del Llibre. Montserrat.

































































Ja fa temps que tenia ganes de fer aquesta via per estrenar-me en la paret est del Plecs...que et demana a crits : escalam!!!. La via ataca pel mig de la tàpia i amb graus continus de 6isè grau. El company, L'Iñigo, friki d'aquests forts amb ganes de provar les aromes romàntiques de Montserrat. L'interrogant, com passa en moltes clàssiques no tant clàssiques de montserrat és l'estat de seguros i burilillos. Mirant pels foros, llegia de tot. Desde pa matar-se fins a via boníssima amb burils amb bon estat. Total, el tema seguros pos ni un ni l'altre. Els burils de les reunions estan en bon estat i en tens sempre 4 o 5- Les reunions quasi sempre en baumes de luxe. Als llargs, pos hi ha de tot. N'hi ha algun que fa una mica de pànic ( al llarg dos n'hi ha un envoltat de filferro i no pots posar la xapa, recomano potser portar unes alicates!!!!jeje). Però en general estan força bé per progressar,per apurar en lliure i fer-hi uns saquezillos.....jo vaig ser prudent i azerava bastant.
Això sí, els graus de 6a i 6b del Luichy els vaig trobar entre apretats i algun erròni directament (exemple el primer llarg). Tampoc despreciar alguna que altra sortideta obligada, sense ser extremo eh!!
Per acabar, es va fer de nit baixant i no varem trobar el cami dels francesos...que bonic fer la Canal de l'oca nocturna!!!

Material: cintes 15 ma o menos ( alguna disipadora mola per enganyar una mica el tarro, jeje), xapes recuperables (4 o 5 max), algun tascó petit per escanyar burils, camalot 0,75 i alien groc i vermell. alguna baga per els zig-zags.

Ressenyes: balco de la lluna, balco de la lluna 2, lanochedelloro.