Via del Quatre. Vilanova de Meia.

El passat dissabte 14 de novembre, en Raimon, Ramon i jo vam anar a Vilanova a fer la Via del Quatre. Comença a l'esquerra de les tres vies esportives per exelència de vilanova ( Musical, S. Bordillos, i C. Martini) i al final acaba creuent-les tots. Fer aquest via és interessant....si ja has fet les altres tres.

Comentaris de la via: Els dos primers llargs, més durs. Estàn equipats amb parabolts...del pal V+/Ae. En els següents allunyen més ( pitons, burils, i algun bolt), però amb 4 aliens i bagues per a savines ja n'hi ha prou.
Atenció amb el cinqué llarg, amb reunions de sortida i arribada comunes amb chica del martini. En teoria supera la panxa d'inici uns tres metres a l'esquerra ( buril sense xapa), xapes un pitó....i després, a mitja placa, cap a l'esquerra n'hi ha un altre. NO ANAR-HI. EMBARQUE. Has d'anar a un metro a l'esquerra de la línia de xapes de la chica del martini a caçar un buril i d'aquí a la reunió. Total et sents una mica idiota fent aquestes esses i xapant merdetes...amb els parabolts lluint a la dreta. Recomanació, feu el llarg de 6a de la C. del martini. Després llarg fàcil de quart en diagonal d'autoprotecció fins a la R del Senyor de los Bordillos.


Un servidor al llarg de quart, el ramon a segon llarg de 6c, i......
. .... foto cima de tots tres!!!




4 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats per aquesta clàssica de Vilanova, pel que expliqueu sembla que val la pena, no?

Albert ha dit...

Homes, ....no és un viote super guapo com altres d'aquí, però si una bona opció si ja ha s fet lesclàssiques d'aqui i no et vols posar en un percal.

Ramon Lozano ha dit...

Bona ressenya Albert!
Podries afegir una fotillo del sostre de 6c+ on surt el Raimon que han sortit xules.
Pel meu gust és una via massa sinuosa amb infinitat de flanquejos, però els llargs de V+ q apreten són disfrutons tot i els anars i venirs

willy ha dit...

es el q té ser un fanàtic i haver-les escalat totes he Abert :)
sinó recordo malament el q més em va agradar va ser la entrada de la primera R..
anims a totes, q ja sa obre't la veda al Montsec..
una abraçada