MALA VIDA. Montrebei. 27 de març 2009.

Després de força dies de recorrer el pirineu amb els piolets a la mà, ja ens venia de gust una mica de roca calenta. Solució: Mala vida a Montrebei. Viote i cordada de tres ( Lluc, Jose i jo mateix) ....diversió i conya assegurada.
Naltros anavem amb la ressenya del llibre de les 100 millors de CAT, del Soldevila. I cap problema..En general la via és força evident. Comentar que els dos llargs d'artifo estant quasi equipats... però alguns pitons s'han de posar, si es va del pal 6b/A2. Naltros varem posar algun universal i un parell de v gordas en el primer A2 ( si porteu algun taco de fusta o branca per falcar us facilitarà la feina) i algun més al A2 del penúltim llarg. La resta de material....estàndard montrebeiano complet...friends del blau alien al 4 camalot ( el 4 no indispensable..però si el portes el posaràs) amb, potser, algun mitjà repetit i joc de tascons.
A...per cert a la sortida de la R5 (llarg 6) ens va saltar una V retallada i falcada...potser val la pena introduir-la en el joc de pitons...

2 comentaris:

JOrdis ha dit...

Cagum l'ou no pareu !!!! aquest any per Grenoble poca escalada, ni roca, ni gel, ni alpinisme, pero mooooolta poudre !!!

El mes de juny estaré per Bcn a veure si fem algo ...

ens veiem
salut
jordi

Albert ha dit...

Home..doncs jo possiblement estaré lliure!!!! estem en contacte!!!