Himalaia II. Stock Kangri (6121 m).

El segon pic que vaig fer va ser el Stock Kangri (6121 m), en ple Ladakh. Aquest el vaig pujar amb la Laia i el LLuc. Cim molt concorregut, ja que està aprop de Leh, fa més de sismil metres i és tècnicament fàcil. Cantitat "d'agències "i "guies", per dir-ho així, porten tot de ramats de turistes....amb la promesa de fer-los himalaistes en 4 dies....l'espectacle de la penya amb el super pajarón és digne de veure.


Com sempre, ningú a les muntanyes del voltant... En aquesta ocasió, però, a mí només em quedaven 5 dies i ens vem limitar a fer només el Stock.
Si no es va molt aclimatat s'ha de comtar amb uns 4 dies mínim, però si ja vas fort en alçada...no és descabellat fer en dos dies Stock poble- Cim- StocK poble.
Comentar que naltros anavem sense permís ( teoricament necessari per cims sobre 5000m), però per fer l'Stock ens van dir que feia falta, que hi havia controls....hi vem treure'ns el permís, 50 euros!!!!... No ens van demanar res!!!! NO FA FALTA PERMÍS PER MOLT QUE US DIGUIN!!!

Això si, en tots els camps dels trekings habituals hi haurà un paio que us demanarà pasta per acampar. Depen del dia li pagavem o no, però estem parlant d'un euro màxim!!! Panoràmica de ben de matí a mig cami del cim.



Unes imatges del Ladakh, territori on encara hi han regions força autèntics....però cada cop menys!!!