Himalaia I. Txu Kangri (5700 i picu..)

Aquest estiu vaig fer la meva primera trobada amb l'himalaia indi "amateur", amb el Sergi, el Lluc i la Laia. Aquesta és la piada del cim que vem fer amb el Sergi. A la província d'Himachal Pradesh, a mig camí de la "carretera" Manali-Leh hi ha un petit poblet, Darsha, on comença el trekking Darsha-Padum. Després de tres dies de trekking relaxat acompanyats d'un arriero "especial", els seus cavalls i un lama, vem pujar al coll de Shingo La (5095 m)per aclimatar una mica. Tot seguit desde el camp a 4650 m abans d'aquest coll ens vam escapar dos dies a fer aquest cim que suposem verge? i que amb tota la patxorra li hem dit (Txu kangri), com podeu veure en el croquis de l Sergi. Quin artista!!!

Com que era el nostre primer cim i el cap encara feia de les seves, vem pujar per la via "normal" sense gaires complicacions . El més expo va ser creuar el riu del camp per anar a entrar a la vall on hi havia el cim!!!

P.D: Aquesta vall, segons el personatge que "mantenia" el camp base, s'hi van endinsar per primer cop uns eslovacs fa uns tres anys, diria.

Creuant el riu!!!
Foto, per a mí molt maca, que em va fer en sergi!!!

1 comentari:

un tal Pinxo ha dit...

Que guapo..., que guapo...i a demes es molt guapo...jejejejeje