Boleta Forada Anglada-Cerdà.9-10 de Maig.

Donades les previsions de tormenta del finde pel pirineu i el "lejano oeste" vaig convencer aquest home de secà, Jose Casatanera, a venir per aquí a tatxar-ne algunes de la llista. El diumenge fem l'Anglada Cerdà d la Boleta Foradada (6a, A2 quasi equipat).
Per a la via de la Boleta Foradada no calen pitons però pot ser bo repetir el 1 i el 3 de camalot per passar ben assegurat el primer llarg de xemenia, una mica brut i curiós. Els dos llargs següents de fissura en arc són molt bonics. Ahhh!!! i atenció amb el A2 que hi ha una variant a dretes d'A2-3 on, com no, vaig embarcar-m'hi!!! Al loro!!!
L'últim llarg la boleta no el varem fer, el temps no pintava molt bé....i feiem tard per veure el Barça-Vilareal!!!! ..que serà de l'alpinismo amb xusma com naltros!!!

El dia anterior vem anar a fer la convinació de la Casas-Chani i la Parera-Garcia. Els llargs de la Parera-Garcia durillos....i els dos ultims llargs sortim per la Mas-brullet, que per avui ja hem patit prou!!!! AquÍ van unes fotiquis ( per cert recomanem repetir camalots del 0.75 al 2 o 3 i pujareu com a senyors!!!):






3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona, per mi és de les vies guapes de Frares.
No va ser complicat rapelar despres del desplom?, l'últim llarg si vas apurat es pot fer en Ao, ara que arribar tard a veure el Barça és una raó de pes.
Una última cosa vaig sentir que havien reequipat la via, quan jo vaig anar-hi havien peces molt cutres.
Salut company

Mingo ha dit...

Ostia Albert veient les fotos, clar et refereixes a pujar a dalt de la bola, nosaltres com tampoc la vam fer aquesta tirada, pensava amb l'anterior. Sorry

Albert ha dit...

A la ressenya hi ha el tema seguros. Hi ha reunions parabolts desde el primer llarg de fisura. L-Ae esta reequipat amb parabolts de forma alternada. A la fissura, hi ha un parabolt per buri al llarg, i al 6a han tret la xapa del parabolt, has de xapar el buri.