Fénix.Peña Arties. Pirineu Aragones (Plan)

L'últim cap de setmana de setembre, massa calurós encara per monrebei, vem aprofitar per coneixer llocs nous per a naltros ( Jose i jo) de les terres d'Arago.
Aprop de Plan hi ha una tapia que desconeixia. La Peña Arties. On hi ha la via Fenix. Tot semblava perfecte..a 20 minuts del cotxe, tapia mes o menys continua de 650 m i pinta monrebeiana...com pot ser que no hagi vingut abans aquí!!!!.....bé, després vem descobrir que no és "oro todo lo que reluce". Els trams de 4 i molt V són bruts, terrossos i amb roca de no me toques...i en general vam trobar que a part d'algun llarg guapo de 6a o v+ amb roca més bona... et jugues força el tipo per un via que potser no s'ho mereix ( ojo!!!! això depen de lo psico lolo que vagis clar). Tot i això cal reconeixer que va ser un bona posada al dia del todo terreno en un lloc molt guapo.
Com que ens vam perdre bastant no he fet cap ressenya, ja que potser encara lio més el personal. En tot cas, naltros vem portar la d'onaclimb(http://www.onaclimb.com/resseesp/index.htm) i força bé, simplement que hi han trams indefinits i perdedors; aneu al lloro amb el segon llarg de no anar massa a la dreta, el sise,la R7 no hi ha res ( no confondre amb una reunió de parabolts a la l'esquera sota placa taronja),i al llarg 12 ( naltros vem anar massa a la dreta).
Inscripció al inici TAK, picada a la roca. Costa una mica de veure.
Pel descens ( tenir en comte que ho vem fer de nit bosc a través)anar a la dreta,pujant i després baixar suaument ara a la dreta..ara direcció nord fins a creuar amb el PR que va cap a Plan. Un cop a carretera tornar cap a cotxe (2H30m).



2 comentaris:

Mingo ha dit...

Felicitats per l'activitat, la paret de lluny es veu molt bonica.

Albert ha dit...

La paret es guapa, la via no tant...peró a l'esquerra de la tapia( no es veu a la foto) crec que hi havia més guapes, mes recents i...més dures. Em sembla que de Ravier i companyia..però no tinc ni he buscat info al respecte.