CADE de Diables. Montserrat.

Aquest diumenge passat 15 de juny en mig de la boira i una dia incert....pero amb ganes de tapia, en Lluc, la Laia i jo vam anar a trepar a Diables. Ens vem decanatr per anar a fer la CADE..com que es forca vertical i a dalt desploma...vem pensar que si plovia no ens mollariem!!!
Total que la via ens va semblar molt maca amb roca en general bona i de pati no en va faltar!!!Tot i que amb la boira, mes aviat l imaginavem!!!
A comentar que a l ultim llarg, hem reposat el pito que va saltar a una cordada fa uns mesos. Ja no fa falta pitons!....val a dir que no el varem deixar per voluntat propia, pero va quedar a caldo...i abans de destrocar-lo, el vam deixar.Això sí, si no aneu molt sobrats de grau, porteu un bon joc de friends. del blau alien al 2 de camalot. 3 camalot opcional. i un joc complet de tascons. Jo...en el tercer llarg de 5+ i 6b ho vaig posar quasi tot!!!! Tb comentar que dos estreps i un guindola, tot i no ser imprescindibles ( naltros no en duiem), son recomenables.

P.D. Al lloro a Santa Cecilia, al Lluc li van obrir la furgo i li van mangar cartera, mobile, camara digital......Fills de puuuuta!!!!

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

I dius que es fa bé amb V+/6a ? Pensava que era més obligada....

Molt bones les fotos amb la boira !

marsi ha dit...

Enhorabona Albert i gràcies per reposar el pitó! Era una de les coses que em quedaven pendents després de "usurpar-lo" de manera accidentada. No em queda altre que tornar-hi per acabar-la i així traure els fantasmes del cap.

Que guapo que és el 3r llarg!!!Jo també hi vaig fer una bona descarregada de material allà!

Felicitats!

Marsi

Jorge ha dit...

Hola amigo: quería invitarte que visites el blog que estoy realizando con mis alumnos de segundo año de la secundaria sobre LA DISCRIMINACIÓN.
http://nodiscrimine.blogspot.com
Tema arduo e interesante.
Seguro será de tu agrado.
Te invitamos que leas lo que gustes de él y hagas una opinión sobre el mismo.
Tu aporte será valioso.
En el blog encontrarás un traductor de la página en varias lenguas si lo necesitas.
Un abrazo desde la Argentina.