CADE de Diables. Montserrat.

Aquest diumenge passat 15 de juny en mig de la boira i una dia incert....pero amb ganes de tapia, en Lluc, la Laia i jo vam anar a trepar a Diables. Ens vem decanatr per anar a fer la CADE..com que es forca vertical i a dalt desploma...vem pensar que si plovia no ens mollariem!!!
Total que la via ens va semblar molt maca amb roca en general bona i de pati no en va faltar!!!Tot i que amb la boira, mes aviat l imaginavem!!!
A comentar que a l ultim llarg, hem reposat el pito que va saltar a una cordada fa uns mesos. Ja no fa falta pitons!....val a dir que no el varem deixar per voluntat propia, pero va quedar a caldo...i abans de destrocar-lo, el vam deixar.























Això sí, si no aneu molt sobrats de grau, porteu un bon joc de friends. del blau alien al 2 de camalot. 3 camalot opcional. i un joc complet de tascons. Jo...en el tercer llarg de 5+ i 6b ho vaig posar quasi tot!!!! Tb comentar que dos estreps i un guindola, tot i no ser imprescindibles ( naltros no en duiem), son recomenables.

P.D. Al lloro a Santa Cecilia, al Lluc li van obrir la furgo i li van mangar cartera, mobile, camara digital......Fills de puuuuta!!!!

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

I dius que es fa bé amb V+/6a ? Pensava que era més obligada....

Molt bones les fotos amb la boira !

marsi ha dit...

Enhorabona Albert i gràcies per reposar el pitó! Era una de les coses que em quedaven pendents després de "usurpar-lo" de manera accidentada. No em queda altre que tornar-hi per acabar-la i així traure els fantasmes del cap.

Que guapo que és el 3r llarg!!!Jo també hi vaig fer una bona descarregada de material allà!

Felicitats!

Marsi