Via Xavi Teixido a Patriarques. Montserrat.

El passat dissabte 7 de juny vam fer la via del Teixidor a Patriarques. Via de 350 m equipada amb parabolts, cal però portar algun friend. Naltros només hem posat el verd i taronja d'aliens i el 1 de camalot. Amb una mica de morro es passa sense, pero va be portar algun.


La via es discuntinua al mig i amb poc ambient en general. Això si, vistes inmillorables de la paret de l'aeri. Tot i això s'ha d'escalar i donar una mica la talla en v+/6a en algun tram de seguro a seguro. La roca en general discreta amb trams bons i acceptables.



En la ressenya del llibre del luichy em sembla q no es comenta, però es travessen tres bosquillos curts amb l'ajuda de cordes fixes (mireu la foto).



Amb la ressenya de ressenya.net hi ha de sobres, és cuestio de seguir les xapes: http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=521



Aprox: Comentar que per arribar al peu de via el llibre del luichy comentar q després de puja 5 minuts per canal avellaners pujar per la dreta fins a corde fixes i graons metàl·lics. Nosaltres no ho hem vist, hem tirat canal amunt fins que el cami d'avellaners arriba a peu de paret. Hi ha una corda fica que baixa de la paret, no pujar!!!D'aquí hem flanquejat uns 70 m? a la dreta pel peu de paret selvàtic fins a peu de via. Xapes blau clar.



Descens: desde cim destrepar 10 m fins al bosc, remontar a dreta poc fins a petit collet i baixar direcció sud oest pel vessant aeri. Primer caminant, despres destrepant per arbres fins a bosc penjat.Flanquejar-remuntar esquerra pel bosc penjat fins a terreny més facil, ja en vessant sud. Baixar per torrent fins a cami. Anar a esquerra per despres remuntar coll avellaners.