Ventafocs i Via animistes. 20 de maig,


El passat 20 de Maig ens vem reunir l Esther, el Txotxi, el jose i jo per escalar a cara sud de Monserrat. Vem anar a l Agulla de Claudia de la roca de Ponent. Les vies escollides van ser La via Ventafocs i Via Animistes, ambdues amb graduacio entorn del 6b semiequipat. La primera amb predomini de fissura i la segona mes plaquera, pero verticals totes dues.
Comentar que a la via Ventafocs es imprescindible portar friends grans i mitjans, fins al 4 de camalot. Si no vas sobrat repetir el del tres no es cap tonteria....tot i que no es necessari.
Per a rapelar, en dos llargs amb doble corda de 60 m desde el cim per la via animistes. Per la via tierra i libertad diria que tb es pot rapelar en dos llargs.

P.D. Mencio especial per al txotxi...que amb el cap a una altra banda es va deixar el talavard, pero amb tota la patxorra sen va fer un amb una baga ....i cap amunt a encadenar als 6b.







5 comentaris:

marsi ha dit...

Felicitas per la repetició! A principis d'any vam fer la Ventafocs i la vam disfrutar un munt. Realment és una via molt clàssica gens freqüentada.

Salut!

Marsi

GEPS ha dit...

a mi el que m'agrada son les malles del Txotxi!!!!!!!!!!!

saumi ha dit...

Felicitats per l'activitat records al txotxi

Albert ha dit...

Home millor que les malles del txotxi era es seu talavard!!!!

....i si uan via molt guapa....mires la resseny i dius..bueno 100 metrets per passar la tarda. Però es que es guapa i tiesa del primer a l'ultima pas quasi. Em va sorpendre gratament...ara queda repetir l'animistes.

edelweiss ha dit...

eis! les malles dl txotxi es faran famoses! (smpre k nem a scalar junts son la meva peti personal, es la motivacio x tirar amunt!:P )