Manyos-Casanovas a Patriarques. Montserrat.

Despertar entre boires, ambient cara nord.



   
Aquest finde amb al Xavi varem tancar la trilogia de les tres clàssiques d'aquesta paret. Quedava pendent la Manyos-Casanovas, i la veritat que ja feia temps que tenia abandonat el martell al fons de l'armari. No és que hi hagi molt de curro, però uns quants pitonets es col·loquen. No ens varem estressar gaire, i com no, tornem a fer rècord de permanència amb 8 hores i mitja.
Confirmo bastant les piades que he anat trobant, el segon i tercer llargs són els de més curro, ( en termes de vies semiequipades com aquesta). Totes les reunions tenen dos parabolts menys la R4, Les plaques de la part de dalt amb parabolts. Diria que la va restaurar el Pelut.
Per trobar el peu de via, aquesta es troba al costa d'un teix amb petita placa 374.
Material que varem fer servir: Aliens semafor + tronjacamalots 1,2,3. Pitons: 2 universal, 4 v ( 1 gran, dos mitjanes, 1 petita), un bong i alguna falqueta. Tascons i xapes recuperables no en varem fer servir.Guíndola de roba ideal, reunions incòmodes.
Bona ressenya sense pèrdues del Luichy a lanochedelloro.com
Recomanacions: Reunió 4 fer-la un pel més abaix. Just al flanquejar el sostre, en un spit i parabolt pròxim. ( menys rossament i després el de primer gaudirà sencera la placa de 6b o 6c super protegida amb parabolt. En l'últim llarg no deixeu els pitons a la R. Un parell de V i 1 universal us evitaran fer-lo a "pelo". Portant tota l'artilleria no cal, no??jeje.