Setmana Santa 2008. VIA BARRUFETS a Regina i altres.

Aquesta setmana santa voliem fer una escapadeta alpina als alps, per[o la meteo incerta ens va fer replantejar el tema....i vem anar a la nostra segona casa..el Montsec. Alla ens varem trobar en Lluc, el Jose, el xavi i jo. Entre altres, el xavi i jo, vam fer la Barrufets. Via xula... i precaria a estones.
Aprox. Desde el parking de les Bruixes anar a la vira de la paret de regina. 15 minuts.
Via. Naltros vem tardar unes 9 h. La vem trobar llarga i bastant dura...basicament per equipament precari, tot i que abundant. Amb la roca has de vigilar, i de tant en tant et pilles de lajas amb una mica de panico. Pero tampoc cal exagerar, hi han bastants trams accepatables i bons. Als dos primers llargs hi ha parabolts. Vem posar pitons en algun pas de les plaques grises superiors, per reforcar alguna reunio, i el bong per l A2.No son imprescindibles...pero si recomanables. Comfirmo el que vaig llegir en alguna piada.....la part inferior dels sostres,mes espectacular que dificil. Plaques grises superiors mes dificils i entretinguts del q sembla.
Descens. A part de poder baixar pel cami classic que baixa desde la sortida de Pere camins direccio Hostal de l aigua, hi ha la baixada directa reequipada que comenca desde el mateix sim amb una petita desgrimpada amb un cable instal.lat.Despres dos rapels, el primer de 30 m i el segon de 60 m volats. Despres baixar per sender amb tendencia esquerra.




El dia seguent, amb una meteo mes inestable i les forces mermades vem anar a les vies frikis de regina. Uns a la Vida en un Filo i els Xavi i el Jose, prtagonistes de la foto, la Post Mortem.


2 comentaris:

Jesús Alejandre ha dit...

Albert,
Bons viotes i guapa informació la que ofereixes. Enhorabona.
salut,
jesús

El link que tens d'aquesta entrada de la Barrufets, hi ha un error.
Tens: http://http//albertapia.blogspot.com/2008_04_01_archive.html
El segon http//, sobra.
Si vols, elimina aquesta última part, un cop arreglis el link.

Albert ha dit...

merci per la info, ara ho arreglo